Despre Institutie

In primavara anului 2013, in orasul Bechet s-a inaugurat o foarte moderna unitate medico-sociala (UMS), cu o capacitate totala de cazare de 45 de paturi, care deserveste atat populatiei din Bechet cat si din judetul Dolj si care va sta la dispozitia persoanelor in varsta, cu probleme medicale.

Legislatie – organizarea si functionarea institutiei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Conducerea

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Organizare

Mai jos puteti regasi Organigrama si Statul de functii ale insitutiei precum si Autorizatiile si Certificatele necesare functionarii UMS Bechet

Cariera

Cauti o oportunitati de angajare in cadrul institutiei noastre? Nimic mai simplu, mai jos puteti vizualiza toate anunturile de angajare sau de promovare din cadrul UMS Bechet.

Pentru informatii va rugam