Investitii si evenimente

Toate proiectele realizate pana in prezent de Unitatea Medico-Sociala Bechet au fost finantate de catre Consiliul Judetean Dolj sau din fonduri proprii.

Modernizarea continua a
Unitatii Medico-Sociale Bechet

Proiectele de modernizare a Unitatii Medico-Sociale Bechet realizate au constat in majoritatea lor in renovarea corpului unde se interneaza pacientii cat si in dotarea saloanelor cu paturi, noptiere, frigidere, televizoare noi.
In prezent exista doua sali de mese, una parter si una la etaj unde pacientii pot servi masa.

Inaugurare 2004

In 2004 s-a achizitionat o centrala termica care asigura un climat optim in anotimpurile reci.

Investitie majora in 2013

In primavara anului 2013, in orasul Bechet s-a inaugurat un foarte modern corp administrativ al Unitatii Medico-Sociale Bechet in care functioneaza birouri (contabilitate, asistenta sociala) cat si o spalatorie si o bucatarie moderne. Toate aceste facilitati moderne sunt la dispozitia persoanelor in varsta, cu probleme medicale si sociale.
Investitia a fost aprobata de Consiliul Judetean Dolj, avand o valoare de 1.450.000 lei tva inclus

Evenimente sociale incepand cu 2014

Incepand cu anul 2014 Unitatea Medico-Sociala Bechet a organizat in colaboare cu Liceul Petre Banita din Calarasi si Liceul Teoretic Bechet programe artistice oferite de elevi in perioada sarbatorilor de iarna si cu ocazia zilei de 1 Martie oferind martisoare pacientelor internate.

Ziua Portilor Deschise 2016

In august 2016 a fost organizat evenimentul „Ziua Portilor Deschise” la care au participat reprezentanti ai primariilor din judet, apartinatori ai pacientilor internati cat si persoane care au dorit sa informeze asupra conditiilor si serviciilor oferite.

Achizitie generator electric 2017

In anul 2017 a fost achizitionat din fondurile proprii ale unitatii un generator de curent electric pentru a asigura buna functionare a unitatii chiar si in cazul penelor de curent prelungite.

Proiect modernizare 2018

In 2018 UMS are un proiect privind modernizarea pavilionului administrativ 2 constand in birou internari, cabinet consultatii, spatii anexe (grupuri sanitare, vestiare, garderoba, spatii de depozitare). Investitia este finantata de catre Unitatea Medico-Sociala Bechet din fondurile proprii.

Pentru informatii va rugam